Energie besparen door verduurzaming van uw woning - Select Windows Drachten

Energie besparen door uw woning te verduurzamen, hoe doet u dat?

De urgentie om uw woning te verduurzamen is hoog. Zeker met de huidige energieprijzen is het zo zonde om de duuropgewekte warmte via de kieren in uw kozijnen de woning weer uit te jagen. Verduurzamen is het advies, maar hoe pakt u dit aan?

Gaat u met tochtstrips aan de gang of pakt u het groots aan? Het is er de tijd niet naar om provisorisch te werk te gaan. Doe het direct goed als u daar de mogelijkheden voor heeft. Als u energie wilt besparen door verduurzaming van uw woning, denk dan aan kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui met isolatieglas.

Lagere energierekening

Doordat onze kozijnen een enorm isolerende werking hebben, bespaart u vanaf dag 1 aanzienlijk op uw energierekening. De opgewekte warmte blijft ’s winters lekker binnen hangen en in de zomer komt de hitte de woning niet in. Dit zorgt voor een verhoging van het woongenot.

Slim uw woning verduurzamen

Zeker als u triple isolatieglas in de kozijnen heeft, geniet u de komende 40 jaar van de best isolerende kozijnen: Het Select Windows Energie Kozijn. Als u deze manier van isoleren combineert met minder energieverbruik en bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen of de keuze voor bijvoorbeeld een warmtepomp, verduurzaamt u slim. Maak vooral gebruik van de subsidieregelingen die de overheid beschikbaar heeft gesteld. Er zit zeker tot 2030 voldoende in de pot om ervan mee te profiteren, dus sla uw slag.

Mocht u de investering niet vanuit eigen vermogen kunnen bekostigen, dan komt de overheid u graag tegemoet met de Energiebespaarlening

Bezoek de showroom in Drachten

Wilt u graag uw woning verduurzamen, maar weet u niet precies hoe? Of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan De Bolder 52 in Drachten. We informeren u graag over de mogelijkheden.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.