Select Windows Drachten - Energie Kozijn-onderhoudsarme kozijnen

Kies gelijk goed en ga voor onderhoudsarme kozijnen!

In de winter bekijken we onze woning vooral van de binnenkant. Maar nu de zon steeds vaker doorbreekt en de temperatuur voorzichtig oploopt, zien we ons huis opeens anders. De fellere lucht verraadt de staat van de woning. En dan bedoelen we niet alleen dat de ramen smeken om een zeembeurt.

Onderhoudsarme draaikiepramen

Nu valt het pas écht op dat kozijnen, ramen, deuren en de schuifpui verkleurd zijn. Hier en daar laat een rotte plek zich zien. Gaat u voor nóg een schuur- en verfbeurt? Blijf niet moeilijk doen met schuurpapier, wankele ladders en potten verf. Ga voor eens en altijd voor onderhoudsarme kunststof kozijnen!

Praktische draaikiepramen

En waarom ook niet? Spaargeld op de bank levert niets op en er zijn bovendien interessante energiebespaarleningen om te investeren in een energiezuinige woning. Kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen, isoleren als de beste en kiest u eindelijk voor de draaikiepramen waar u al eerder behoefte aan had zodat u het dekbed gemakkelijk kunt luchten in de frisse ochtendzon.

Stel zelf uw onderhoudsarme kozijnen samen

U bepaalt tegenwoordig zelf hoe uw kozijn eruit ziet. De kleur, de structuur, de uitstraling. Alles is op maat samen te stellen. Afhankelijk van uw smaak of de stijl van uw woning kiest u bijvoorbeeld voor de vlammende houtnerfstructuur van LIGNA, het Schüco profiel Hollands Blok dat 6 graden wegloopt zodat u een strak uiterlijk creëert. Dankzij het 120 millimeter diepe profiel kunt u er (nu of in de toekomst) met gemak triple glas in kwijt.

Beter wonen voor minder geld

In de winter zit u lekker warm met kozijnen van kunststof. Het geld dat u bespaart op uw energierekening, gebruikt u als aflossing op de energiebespaarlening. Ook informeren we u graag over de geldende subsidieregelingen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. U woont dus voor minder geld, beter. Doordat onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zo goed isoleren, heeft u ook veel minder last van lawaai van de straat. Of misschien bent u er wel bij gebaad dat de straat minder last heeft van úw geluid 😉 . In de zomer blijft uw woning dankzij de goede isolatie lekker koel. Geniet ervan de komende 40 jaar!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.