Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Select Windows Drachten heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Diverse oplossingen voor extra woongenot

Een prachtige, isolerende voordeur bij een gezin in Heerenveen, een grote veranda om gezellige voetbal onder te kijken bij Voetbalvereniging Drachten of gevelbekleding bij een gezinswoning in Leeuwarden, zodat ze niet meer hoeven te schilderen…het zijn zomaar wat voorbeelden van woonkeuzes die we geadviseerd én gerealiseerd hebben.

Gratis Hoe woon jij – inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Drachten? Laat je inspireren in onze uitgebreide showroom aan de Bolder 52. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Vraag het gratis magazine aan via de Select Windows website en je hebt binnen enkele dagen het magazine in huis!

Advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.