Select Windows Drachten - Trendy zwarte Kunststof schuifpui met hordeur in Leeuwarden - energie kozijn

Het best isolerende kozijn is het Energie Kozijn

Geld weggooien is not done, zou u denken. Toch gebeurt dit dagelijks meer dan u denkt. Enig idee hoeveel dure energie via kieren tussen de houten kozijnen, ramen en deuren de woning verlaat? Veel! Zonde van het geld vinden wij bij Select Windows Drachten. Lees daarom hier nu meer over het Energie Kozijn.

Het is natuurlijk niet voor niets dat wij daarom kunststof kozijnen adviseren. Dat zit hem in meer dan alleen het feit dat ze exact op houten kozijnen lijken. En we hebben het ook niet over het feit dat u  deze onderhoudsarme kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Het gaat ons er vooral om dat kunststof kozijnen niet gevoelig zijn voor weersinvloeden en daardoor niet gaan kieren. Hierdoor isoleren ze hun hele levensduur perfect.

Energie Kozijn

Het kan altijd beter. Daarom hebben we samen met Schüco en Select Windows het Energie Kozijn ontwikkeld. Dankzij zeven isolatiekamers in het Schüco profiel en een top isolatieglas, isoleert dit kunststof kozijn als de beste. Zowel tegen warmte/kou als tegen geluid. Vergelijk maar eens:

Kozijnen U-waarde (hoe lager hoe beter)*
Houten kozijn met enkel glas 4.7 W/m2K
Houten kozijn met dubbel glas 2.8 W/m2K
Select Windows Hollands Accent met HR++ glas 1.4 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn:
Hollands Facet of Hollands Blok met triple glas
0.88 W/m2K

*De U waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Kunststof kozijnen = lagere energie

Wij adviseren u daarom: kom eens langs in onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten. Dan kunnen we u vrijblijvend vertellen over de voordelen van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. We komen ook graag vrijblijvend bij u thuis kijken. Iedere woning is per slot van rekening anders. Wij stemmen ons advies graag af op uw persoonlijke situatie. Ons doel is namelijk dat u mooi, onderhoudsarm en prettig woont zonder dat u iedere maand onnodig veel geld uitgeeft aan uw energierekening.

Goede isolatie verbetert woongenot

Besteed uw vakantiegeld dit jaar aan uw kunststof kozijnen, dan kunt u met het geld dat u iedere maand ‘verdient’ aan uw lagere energierekening volgend jaar een extra vakantie nemen. De tijd dat u thuis bent, zult u merken dat uw woongenot verhoogt als u de warmte in de zomer en de kou in de winter buiten houdt. Om nog maar te zwijgen over de rust die u ervaart als er geen geluiden van buiten meer binnendringen. Neem geen genoegen met een middelmatig woongenot. Ga voor het beste!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.