Select windows-drachten-logo

Kunststof deuren

Kunststof deuren voor alle situaties

Iedere woning heeft een voordeur. Vaak ook een achterdeur, garagedeur of schuurdeur en soms zelfs openslaande tuindeuren. Deuren sluiten buiten van binnen af en andersom. We vinden het belangrijk dat u veilig woont, maar het oog wil ook wat.

Isolerende voordeuren

Behalve een sterke isolerende voordeur waar geen wind onder door waait, gunnen we u een deur die bij de stijl van uw woning past. Daarom ontwerpt u bij Select Windows Drachten laagdrempelig uw eigen voordeur. U kiest de stijlen, de kleur, de panelen, het glas, de ornamenten, de brievenbus en de handgreep die u wenst. We adviseren u zeker de kunststof onderdorpel. Deze lijkt van natuursteen, maar is van kunststof en staat bekend om een perfecte isolatiewaarde. Uw voordeur en/of achterdeur ziet er samen met de onderhoudsarme kozijnen prachtig uit.

Achterdeur en openslaande deuren

De één woont in een jaren 30 woning, de ander in een herenhuis of eengezinswoning. De een heeft de tuin op het zuiden de ander op het noorden. Iedereen woont anders en heeft andere woonwensen. Daarom komen we graag úw situatie bekijken. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer licht dan zouden openslaande tuindeuren een ideale optie kunnen zijn in plaats van een achterdeur. Heeft u minder ruimte in de tuin dan is een schuifpui misschien wat u zoekt.

Meer weten over onderhoudsarme kunststof deuren

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de voordelen van voordeuren, achterdeuren op openslaande deuren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom van Select Windows Drachten aan de Bolder 52. We vertellen u graag over de kosten én opbrengsten van kunststof deuren, komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te inspireren en adviseren over úw woonsituatie.

Heeft u onze openslaande kunststof deuren in de VTwonen metamorfose gezien?

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof deuren, in dit geval openslaande tuindeuren.