Kunststof deuren voor alle situaties

Iedere woning heeft een voordeur. Vaak ook een achterdeur, garagedeur of schuurdeur en soms zelfs openslaande tuindeuren. Deuren sluiten buiten van binnen af en andersom. We vinden het belangrijk dat u veilig woont, maar het oog wil ook wat.

Onze deuren stelt u volledig zelf samen. U heeft namelijk de keuze uit 150 kleuren en structuren en kiest zelf wat voor isolatieglas u in, naast of boven de deur wilt. Met of zonder roedes op het glas of een paneel aan de onderzijde van de deur. Zo creëert u eenvoudig een deur die past bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Prachtige scharnieren op de deuren

Al onze deuren zijn maatwerk, maar toch hebben ze veel standaard. Zo zijn al onze deuren standaard voorzien van rolbandscharnieren in plaats van de minder fraaie scharnierkapjes die we nog steeds vaak zien op kunststof deuren. Verder hebben al onze deuren standaard SKG*** deurbeslag. Het is een prettig idee dat inbrekers zelfs met de inbraakmethode kerntrekken niet binnen kunnen komen via uw kunststof voordeur, achterdeur of tuindeuren.

Sterk isolerende onderdorpel

We adviseren u om te informeren naar onze unieke Hollandse onderdorpel. Deze dorpel lijkt op een natuurstenen dorpel, maar is van kunststof. Grootste verschil is dat onze dorpel veel beter isoleert. U heeft de keuze uit zwart en grijs.

Voordelen kunststof deuren

 • lijken op hout, maar hebben het gemak van kunststof;
 • standaard voorzien van Hollandse Hoek®;
 • keuze uit 150 kleuren/structuren;
 • sterk isolerend;
 • inbraakwerend (SKG*** deurbeslag);
 • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
 • 15 jaar garantie;
 • alle deuren zijn voorzien van het VKG keurmerk;
 • bijpassende sterk isolerende onderdorpel;
 • altijd in combinatie met Select Windows kozijnen;
 • vakkundige montage;
 • 15 jaar garantie op de deuren en de structuur.

Verschillende woonwensen

De één woont in een jaren 30 woning, de ander in een herenhuis of eengezinswoning. De een heeft de tuin op het zuiden de ander op het noorden. Iedereen woont anders en heeft andere woonwensen. Daarom komen we graag úw situatie bekijken. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer licht dan zouden openslaande tuindeuren een ideale optie kunnen zijn in plaats van een achterdeur. Heeft u minder ruimte in de tuin dan is een schuifpui misschien wat u zoekt.

Bezoek de showroom

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de voordelen van voordeuren, achterdeuren of openslaande deuren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom van Select Windows Drachten aan de Bolder 52. We vertellen u graag over de kosten én opbrengsten van onze kunststof deuren.

Heeft u onze openslaande kunststof deuren in de vtwonen metamorfose gezien?

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof deuren, in dit geval openslaande tuindeuren.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.