Achterdeur als snelle achterom

Aan de voorzijde van een woning doet uw voordeur dienst als entree naar uw huis. Aan de achterzijde hebben de meeste huizen een achterdeur om de woning langs de achterkant te verlaten of te betreden. Net als onze voordeur stelt u bij ons ook uw achterdeur zelf samen.

Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen, de houtstructuur en de nieuwe slanke rolbandscharnieren profiteert u van een kunststof achterdeur met de looks van hout. U heeft de keuze uit maar liefst 150 kleuren en structuren. En of u nu een Melkmeisje wenst met een raam links of rechts maakt ons niet uit. Alles kan geregeld worden.

Veilig Wonen

Onze achterdeur heeft altijd een passend Select Windows kozijn dat rondom versterkt is met staal. Voor inbrekers geen doorkomen aan. Net als onze voordeuren en openslaande tuindeuren leveren we onze achterdeuren standaard met SKG*** deurbeslag. Hiermee voldoen onze deuren aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Altijd passend bij de woning

Omdat vrijwel alles mogelijk is, past uw achterdeur altijd bij uw smaak en de stijl van uw woning. Het maakt dus niet uit of u in een monumentaal pand woont, een boerderij of jaren ’30 woning. Bent u benieuwd naar de kosten van een kunststof achterdeur? We komen graag bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken.

Screenline® raamdecoratie in de achterdeur

Bent u het zat dat de raamdecoratie van uw achterdeur vies wordt of kapotwaait? Kies dan voor Screenline®: jaloezieën tússen het isolatieglas.

Voordelen achterdeuren:

– altijd passend bij de stijl van de woning;
– altijd een bijpassend kunststof kozijn;
– snelle achterom;
– met extra ramen links, rechts of boven de achterdeur;
– raamdecoratie tússen het isolatieglas;
– sterk isolerend;
– onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
– inbraakwerend (standaard SKG*** beslag).

Meer weten over onderhoudsarme kunststof deuren

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de voordelen van onze achterdeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

Heeft u onze openslaande kunststof deuren in de vtwonen metamorfose gezien?

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof deuren, in dit geval openslaande tuindeuren.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.