Isolerende voordeuren

Een voordeur moet vooral goed sluiten, zodat u binnen veilig zit voor onheil van buiten. Maar er zijn meer eigenschappen die horen bij een goede voordeur. Zo moet deze sterk isoleren. Het is een extra pluspunt als u de voordeur naar eigen smaak kunt samenstellen.

Onze sterk isolerende voordeuren en gaan altijd samen met ijzersterke en fraaie onderhoudsarme Select Windows kozijnen. Zo weet u zeker dat de kou in de winter en de hitte in de zomer buiten blijft. Ook inbrekers komen niet binnen. Dat komt niet alleen doordat de kozijnen rondom versterkt zijn met staal, dit heeft ook te maken met het SKG*** deurbeslag dat wij standaard op al onze deuren leveren.

Uniek isolerende dorpel

Omdat iedere woning en elke smaak anders is, stelt u de voordeur volledig zelf samen. Misschien wilt u een raampje links of rechts of wenst u een bovenlicht. Praktisch alles is mogelijk. U kiest de stijl, de kleur, de panelen, het isolatieglas, de ornamenten, de brievenbus en de handgreep die u wenst.

Isolerende onderdorpel

We adviseren u onze unieke kunststof onderdorpel te bekijken. Deze lijkt van natuursteen, maar is van kunststof en staat bekend om een perfecte isolatiewaarde. Uw isolerende voordeuren zien er samen met de onderhoudsarme kozijnen prachtig uit.

Voordelen kunststof voordeuren

  • sterk isolerend;
  • bijpassende Select Windows kozijnen;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • slanke ronde scharnieren aan de buitenzijde van de voordeur;
  • 15 jaar garantie op de deur, de kleur/structuur;
  • 10 jaar garantie op de montage;
  • keuze uit 150 kleuren en structuren;
  • voorzien van VKG Keurmerk.

Bezoek de showroom

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze voordeuren? Neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten. We vertellen u graag over de kosten én opbrengsten van kunststof deuren.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.