Duurzaam renoveren en energieneutraal wonen

Energieprijzen stijgen, uw rekening dus ook? Dat hoeft niet persé. Met goede dak- en muurisolatie komt u al best ver, maar informeer vooral ook eens naar duurzame sterk isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Zéker in combinatie met het juiste isolatieglas is de isolatie fantastisch. Zowel lekker warm in de winter als koel in de zomer en een goede stap in de richting van energieneutraal wonen.

Triple glas in sterk isolerend kozijn

Onze nieuwste Schüco kozijnen hebben maar liefst zeven luchtkamers en zijn extra diep waardoor er zelfs triple glas in past. Want daar gaan we naar toe: triple glas. De tijd staat niet stil. Triple glas isoleert inmiddels 30% beter dan HR++ isolatieglas. Dus zorg dat u met de nieuwste LivIng kozijnen van Select Windows Drachten klaar bent voor de toekomst. Qua uitstraling kiest u de 120 mm diepe Hollands Blok (6 graden) of het 120 mm diepe Hollands Facet (15 graden). Als u het Hollands Accent profiel mooier vindt, kan dat natuurlijk ook.

Select Windows Drachten Kunststof kozijnen voor energieneutraal wonen in Friesland

Tot tien keer recyclebaar

Voor onze kozijnen hoeft geen boom gekapt te worden. En u belast het milieu ook niet met verf resten, want u hoeft kunststof kozijnen (ondanks de houtlook) nooit te verven. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Als uw kozijnen na 50 jaar aan vervanging toe zijn, kan het kunststof met gemak tot wel tien keer gerecycled worden. Lekker duurzaam dus.

Duurzame zonwering

Zelfs de zonwering die we bij onze kozijnen adviseren is duurzaam. Het zonreflecterende doek van Verosol heeft een gemetalliseerde stof. De warmte blijft in de winter binnen en ’s zomers blijft het koel. Met Verosol heeft u geen inkijk, maar wel zicht naar buiten. Het systeem wordt met een magneetstrip op uw kozijn geplaatst zodat u geen schroef- en boorgaten op uw onderhoudsarm kozijn krijg.
U kunt ook kiezen voor Sceenline®. Dit is raamdecoratie tússen het isolatieglas. Zo waait het niet stuk en wordt het niet vies of vet.

Duurzame en onderhoudsarme kozijnen

U gaat lang plezier hebben van onze duurzame kozijnen en duurzame zonwering, bedenk dus goed welke stijl of kleur u het mooiste vindt. Kom langs in de showroom aan de Bolder 52 in Drachten dan laten we u van alles zien. Als u weet wat u wilt, maken we gratis en vrijblijvend een offerte en voorzien we u van een woonadvies op maat. En helpen we u op weg richting energieneutraal wonen.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.