Energie Kozijn

Verlaag uw energierekening met ons unieke Energie Kozijn

Het best isolerend kozijn op de markt is momenteel het Energie Kozijn. Zeker gezien de extreem warme zomers waar we tegenwoordig mee te maken hebben, is het  behalve voor de winters ook ’s zomers een aanwinst voor uw woning.

Het geheim van dit sterk isolerende kozijn dat veel gebruikt wordt voor ramen, deuren en schuifpuien zit hem in het kozijnprofiel in combinatie met het isolatieglas. Het livIng profiel heeft maar liefst 7 isolatiekamers en een extra diep kozijnprofiel zodat er triple isolatieglas in past. Het LivIng profiel in combinatie met triple glas verdient de naam Energie Kozijn. Al kunt u ook kiezen voor HR++ isolatieglas.

Op maat gemaakt

Als onze ramen, deuren en schuifpuien maken we in onze eigen fabriek op maat. U kiest bij het LivIng profiel de stijl (Hollands Blok profiel of Hollands Facet), kleur (keuze uit 150 kleuren) en structuur (hout, mat, metallic) die bij uw woning past.

Energie kozijn is een passief kozijn

Met deze unieke combinatie bereikt u U-waardes van maar liefst 0,88 W/m2K. Ons unieke kozijn valt daarmee onder het passief bouwen. Hoe lager dit getal, hoe minder warmte er door de ramen van uw huis verloren gaat. Ter vergelijking: een houten raam met enkel glas heeft een U-waarde van 4,7 W/m2K. Het Energie Kozijn isoleert dus bijna 4x beter.

Stijging woningwaarde

Zeker gezien de huidige energieprijzen, is de terugverdientijd relatief kort. De opgewekte warmte blijft per slot van rekening lekker lang in uw woning hangen. U slaat hierdoor direct meerdere vliegen in één klap: uw energierekening is lager, uw woongenot hoger en de waarde van uw woning stijgt. En bovenal bent u lekker duurzaam bezig.

energie kozijn - logo

Voordelen Energie Kozijn

  • sterke isolatiewaarde;
  • lagere energierekening;
  • woningwaarde stijgt;
  • snelle terugverdientijd;
  • duurzaam renoveren;
  • op maat gemaakt in de stijl, kleur en structuur die u wenst.

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Surhuisterveen, Bakkeveen, Boornbergum, Marem of Warten en overweegt u te renoveren. Informeer dan naar ons sterk isolerende Energie Kozijn voor uw ramen, deuren en schuifpui. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.