Kunststof schuifpui

Verbind binnen en buiten met een kunststof schuifpui

Met een schuifpui verbindt u binnen met buiten. U loopt drempelloos heen en weer. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Ook haalt u met een schuifpui dankzij de grote glaspartij veel licht naar binnen waardoor uw interieur nóg beter tot z’n recht komt.

Inbraakwerende, isolerende en onderhoudsarme schuifpui

Zowel de kunststof schuifpui zelf als het glas dat erin zit is enorm isolerend én inbraakwerend (Politiekeurmerk). Een ander groot voordeel van een schuifpui is dat u deze deels of helemaal open kunt zetten. Een kiertje is heerlijk als u enkel wat frisse lucht wenst of de behoefte heeft om de vogels buiten te horen. Bij lekker weer zet u de kunststof schuifpui verder open, zodat u de tuin betrekt bij uw woning. Een kiepschuifpui kunt u zelfs veilig kiepen als u niet thuis bent.

Duurzaam en energiebesparend

De schuifpuien van Select Windows zijn sterk isolerend. Wanneer u de schuifpui combineert met het dikkere triple glas ontstaat er een schuifpui uit de Energie Kozijn serie. Fijn als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw woning te verduurzamen of om energieneutraal te wonen. De schuifpui is sterk isolerend en heeft een extra lage U-window waarde van 0.84 (o.b.v. schuifpui van 3500 cm x 2300 cm met triple glas en TGI afstandhouder). De U-window geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking. Voor een stijlvol geheel kunt u kiezen voor een extra isolerende dorpel in zwart.

Hefschuifpui, kiepschuifpui en parallelschuifpui

We informeren u graag over de hefschuifpui, kiepschuifpui en parallelschuifpui die u kunt kiezen met 2, 3 of 4 glazen delen. Alles maken we speciaal voor u op maat. We houden in ons advies rekening met uw wensen en uw inrichting, zodat er straks geen eettafel recht voor de pui staat of u over een lounge set struikelt als u naar buiten loopt.

Zonwering in uw kunststof schuifpui

Qua zonwering en raamdecoratie kunt u alle kanten op met een schuifpui. We vertellen u graag meer over Screenline®. Dit systeem bevindt zich tússen het isolatieglas. U speelt handmatig of elektrisch met het licht en met de mate van inkijk.

Kleur en structuur die u wenst

Net als bij onze ramen en deuren zorgen we voor bijpassende onderhoudsarme kozijnen. In de kleur en de structuur die u wenst. U kunt voor zowel de binnenzijde als de buitenzijde kiezen voor een andere kleur en structuur. Vanuit de Select Windows fabriek worden de schuifpuien voorzien van diverse innovaties, zoals de Hollandse Hoek verbinding, maar ook zijn er verschillende mogelijkheden voor: beslag, greep en de dorpel. Vanzelfsprekend werken we volgens de strenge eisen van het VKG.

De voordelen van een kunststof schuifpui

  • een verbinding van binnen en buiten;
  • deels of helemaal open te zetten;
  • ruimtebesparend ten opzicht van openslaande tuindeuren;
  • isolerend (zowel tegen geluid als kou/warmte, etc.);
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • inbraakwerend (standaard inbraakwerend beslag);
  • uitstraling van hout (houtnerf structuur, verdiepte profielen en rechthoek verbinding);
  • duurzaam (gaat lang mee en is recyclebaar);
  • 15 jaar garantie op uw schuifpui, de kleur en de structuur;
  • 10 jaar garantie op de montage.

 Heeft u de VTwonen metamorfose gezien waarin onze schuifpui een rol had?

Select Windows plaatste een kunststof schuifpui met screenline (jaloezieën tussen isolatieglas) in een vtwonen metamorfose.

Meer weten over een onderhoudsarme schuifpui

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de voordelen van een kunststof schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom van Select Windows Drachten aan de Bolder 52. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te inspireren en adviseren over úw woonsituatie. Vraag ook naar onze referenties van schuifpuien.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.