Kunststof ramen

Kunststof ramen met bijpassend kozijn

Of het nu een vast raam is, een draaikiepraam, klepraam of optisch schuifraam, alle raamsoorten brengen het benodigde licht in uw woning. Belangrijk voor uw gezondheid, uw concentratie én uw humeur.

Kunststof raam met 100% houtlook

Welk raam u ook kiest, onze ramen met bijpassende kunststof kozijnen lijken allemaal exact op houten ramen. Het enige verschil is dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. U kiest net als bij onze onderhoudsarme deuren de kleur die past bij de stijl van uw woning. Er zijn maar liefst 150 kleuren en structuren verkrijgbaar. Doordat we werken met een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) is het verschil met hout amper zichtbaar. Zeker met de trendkleuren voorzien van LIGNA structuur hebben uw onderhoudsarme ramen een 100% houtlook.

Draaikiepramen met 4 ventilatiestanden

Draaikiepramen zijn erg handig in gebruik. U draait deze in z’n geheel open om uw woning volop te luchten of het raam aan de buitenzijde te zemen. De kiepstand zorgt ervoor dat u met één beweging ventileert. Onze kunststof draaikiepramen zijn standaard voorzien van vier ventilatiestanden.
Ventileert u ook graag als u van huis bent? Kies dan voor het PADK-beslag. Het raam komt in z’n geheel zes millimeter naar voren zodat u inbraakveilig ventileert. Volledig volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Isolerende kunststof ramen

Onze kunststof ramen zijn behalve onderhoudsarme en inbraakwerend ook zeer isolerend. Zeker in combinatie met triple glas. De isolatie van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien doet een aardige duit in het zakje als het gaat om uw energierekening. Zorg dat u voor nu en de toekomst goed zit en vraag naar ons energiezuinige en unieke Energiekozijn.

Raamdecoratie voor onderhoudsarme ramen

Wij bieden u graag het totaalplaatje. Daarom adviseren we u tevens over binnenzonwering die we zonder schroef- en boorgaten op uw kozijn monteren. Verosol binnenzonwering zorgt er onder meer voor dat u geen inkijk heeft, maar zelf wel zicht naar buiten houdt. Afhankelijk van het soort raam en de plaats ervan, kunt u ook kiezen voor Screenline® raamdecoratie. Hier zit de raamdecoratie tússen het isolatieglas. Wij adviseren u graag.

Voordelen van kunststof ramen

  • inbraakveilig;
  • onderhoudsarm;
  • isolerend;
  • keuze uit 150 kleuren/structuren;
  • met bijpassende raamdecoratie;
  • vakkundige montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • 15 jaar garantie op raam, kleur en montage;
  • VKG-gecertificeerd.

Meer weten over onderhoudsarme ramen

Woont u in de buurt van Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen, Oosterwolde of Drachten en wilt u meer weten over onze kunststof ramen? Wij geven graag antwoord op uw vragen over kosten en opbrengsten van kunststof ramen. Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.