Draaikiepramen die draaien, kiepen en kantelen

Met een draaikiepraam (ook wel een kiepkantelraam genoemd) kunt u alle kanten op. Het is een raam dat kan draaien, kiepen en kantelen. In tegenstelling tot houten ramen, draait een draaikiepraam naar binnen. Zeer handig bij het ramenzemen.

De kiepstand van een draaikiepraam biedt een ideale manier om uw woning te ventileren doordat er via het plafond verse lucht aangezogen wordt. Al onze kunststof draaikiepramen zijn standaard voorzien van ROTO-beslag dat draait en kiept, maar ook vier ventilatiestanden heeft. Vindt u het fijn om te ventileren op het moment dat u niet thuis bent? Kies dan voor het PADK-beslag. In dat geval komt het draaikiepraam in z’n geheel zes millimeter naar voren zodat u inbraakveilig ventileert. Volledig volgens de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Isolerende draaikiepramen

Net als bij al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien lijkt het alsof ook onze draaikiepramen van hout zijn gemaakt. Dit komt onder meer door de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de keuze uit 150 kleuren en structuren. In werkelijkheid zijn onze draaikiepramen (net als onze kozijnen, deuren en schuifpuien) van kunststof gemaakt met alle voordelen van dien (inbraakveilig, onderhoudsarm, isolerend en duurzaam).

Screenline®

Qua binnenzonwering op uw draaikiepraam heeft u verschillende keuzes. Denk aan zonwerende en isolerende raamdecoratie van Verosol dat zonder boor- en schroefgaten op uw kunststof kozijn gemonteerd wordt. U kunt ook kiezen voor de raamdecoratie van Screenline®. Uw plissés of jaloezieën zitten dan tússen het isolatieglas. Wind, vuil en vocht maken geen schijn van kans.

Voordelen van onze draaikiepramen

  • sterk isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend;
  • standaard 4 ventilatiestanden;
  • de scharnieren zijn weggewerkt in het kunststof kozijn;
  • 10 jaar garantie op het ROTO-beslag;
  • zekerheid dankzij het VKG Keurmerk
  • ramen aan de buitenkant vanuit binnen te zemen;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren (hout, mat, metallic);
  • kunststof draaikiepramen met de uitstraling van hout.

Bezoek de showroom

Woont u in Friesland? Bijvoorbeeld in de buurt van Boornbergum, Opeinde, Oudega, Burgum of Surhuisterveen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze draaikiepramen? Neem dan gerust contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.