Select Windows Drachten - LIGNA houten kozijnen gemaakt van kunststof

LIGNA: houten kozijnen gemaakt van kunststof

Uw houten kozijnen zijn versleten. U overweegt kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. Maar iets houdt u tegen. U houdt van de nostalgische zijdeglans houtnerf structuur, maar u bent ook het onderhoud zat. Select Windows Drachten heeft de oplossing: LIGNA

LIGNA: hout gemaakt van kunststof

LIGNA is kunststof dat de uitstraling heeft van hout (vlammende zijdeglans houtnerf structuur) en het gemak van kunststof (nooit meer schilderen). Zo combineert u het beste uit twee werelden. Waarom zou u nog voor hout kiezen? Houten tuindeuren werken en gaan kieren, kunststof tuindeuren niet. Houten draaikiepramen dient u te schilderen, kunststof draaikiepramen niet. Houten deuren zijn inbraakgevoelig, kunststof deuren niet. LIGNA ziet eruit als hout, maar het is kunststof. Vandaar de naam: LIGNA betekent in het Latijn ‘hout’. En dat is wat het is: hout gemaakt van kunststof.

Kunststof kozijnen in de meest gangbare kleuren

We hebben het met LIGNA niet over een systematisch printje. Het is een heuse houtlook die niet te onderscheiden is van écht hout. Zeker in combinatie met de Hollandse Hoek (rechte hoekverbinding of houtlook verbinding) ziet u het verschil niet tussen hout en de kunststof structuur LIGNA. Ook niet een klein beetje. De meest voorkomende kleuren zijn in de LIGNA-collectie opgenomen. Van grachtengroen en crème tot aan donkergroen, wit, antraciet grijs, staalblauw en zwart.

Houten raam combineren met een kunststof tuindeur

Dus, bent u op zoek naar kozijnen die het gemak van kunststof hebben, maar de uitstraling van hout. Kies dan voor LIGNA: hout gemaakt van kunststof. U hoeft natuurlijk niet alles in een keer te vervangen. De houten achterdeur kunt u bijvoorbeeld prima combineren met een kunststof schuifpui met LIGNA structuur. Dankzij de realistische houtnerf is het verschil niet zichtbaar. Mits u natuurlijk het hout zo nu en dan schildert. Kunststof blijft stralen zolang u het af en toe schoonmaakt met een vochtige doek.

Meer weten over LIGNA en houten kozijnen gemaakt van kunststof?

Wilt u meer weten over de unieke LIGNA structuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.