Vacature kunststof kozijnen monteurs bij Select Windows Drachten

Monteurs gezocht: Ben jij dé monteur die (zich) graag in Drachten installeert?

Select Windows Drachten is hét bedrijf voor kunststof kozijnen in de provincie Friesland. Eigenaar Jannes Fokkema, die het bedrijf 7 jaar geleden startte, heeft al 20 jaar ervaring in het vak. Sinds de start van Select Windows Drachten deed hij lange tijd zélf de montage. Maar sinds onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen als warme broodjes over de toonbank gaan, is dat niet meer te doen. Er worden dus monteurs gezocht bij Select Windows Drachten. 

Jannes: “Eigenlijk is het ook veel gezelliger om de particuliere klant met een team te helpen. Ik doe de planning, maar de monteurs doen het leukste werk.” Monteur Sake de Jong beaamt: “Het is heel dankbaar werk als je mensen een beter woongenot kunt geven.”

Lachen

Sake kent Jannes al 25 jaar en werkt vanaf de start van Select Windows Drachten als monteur bij hem. “Ik vind dit een zeer aangename werkplek. Jannes is een prettige baas die nooit moeilijk doet. Hij is vriendelijk en makkelijk in de omgang. Réken maar dat dit prettig werkt.” Jannes: “Ik houd rekening met de monteurs en zij met mij. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer gezellig is en de klanten tevreden zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.”

Zelf ontwikkelen

Sake: “Hier krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Persoonlijk wilde ik graag het VKG keurmerk halen. Dat was geen probleem. Als je maar overlegt, kan hier eigenlijk alles. Voor beginnende monteurs is het ook goed toeven hier. Ze krijgen hier de mogelijkheid het vak van monteur onder de knie te krijgen. Een leerling monteur leert hier onder toeziend oog de fijne kneepjes van het vak om kunststof kozijnen en aluminium kozijnen te monteren.

Iedere monteur kan hier ook de montage van dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en zonwering leren.” Jannes bevestigt: “Ik help medewerkers graag verder in hun carrière.”

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

“Als monteur werk je in een gezellig, jong en dynamisch team met twee andere monteurs. Je kunt lekker zelfstandig aan de slag. En het mooiste van alles: zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend,” weet Sake die er graag nog een collega monteur bij heeft.

Woongenot verbeteren

Sake vindt het werk bij Select Windows Drachten vooral ook prettig omdat er enkel producten verkocht, geleverd en gemonteerd worden van A-merken zijn. “Dit scheelt voor de klant, maar dus ook voor de monteur een hoop gedoe. Je hebt praktisch altijd te maken met tevreden klanten die blij zijn met de producten die hun woongenot verbeteren. Dat betekent dat jij aan het einde van de dag tevreden naar huis kunt en dat voelt goed.”

Pak je kans

Aan je carrière werken, betekent kansen pakken. Dit is zo’n moment. Ben jij een gedreven en flexibele (junior)monteur die het visitekaartje wil zijn voor Select Windows Drachten? Dan komt eigenaar Jannes Fokkema graag met je in contact. Grijp je kans en bel hem op 0512 355 056.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.