Select Windows Drachten - nieuwe showroom - zwarte schuifpui

Nieuwe showroom voelt als huiskamer

Soms lopen zaken anders dan je verwacht. Zo ook bij Select Windows Drachten. Directeur Jannes Fokkema betrok het pand aan de Bolder 52 alweer bijna 5 jaar geleden. Een perfecte locatie, waar het team verder kon bouwen, maar een upgrade van sfeer en assortiment was na een half decennium hard werken voor de klanten wel nodig.

Steeds meer klanten wisten de weg naar de showroom te vinden en door drukte en tijdgebrek werd een eigen verbouwing uitgesteld. Ook de uitbraak van de pandemie bracht in eerste instantie veel onzekerheden met zich mee. Maar een paar maanden later hakte hij dan toch de knoop door en plande hij de verbouwing in. Wat hij toen niet wist, was dat een week later álle winkels en dus ook zijn showroom op slot moest.

Aanschaf kunststof kozijnen nemen een vlucht

“Op zich viel de timing van de verbouwing voor ons achteraf gezien gunstig. We moesten de deuren van de showroom gesloten houden voor bezoekers. We mochten wel door met plaatsen en klanten bezoeken. De verkoop van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien had een enorme vlucht genomen, want veel mensen wilden woongenot, ook tijdens het thuiswerken. Hierdoor hebben we de werkzaamheden in de showroom lekker kunnen uitsmeren over een aantal maanden.”

RIVM verantwoorde showroom

De nieuwe showroom is inmiddels op een haar na af. “Nog een paar horretjes en wat raamdecoratie en dan zijn we er. De showroom van 75m2 is ruimtelijk opgezet, waardoor je in alle rust RIVM-verantwoord rond kunt lopen,” vertelt Jannes.

Dakkapellen, veranda’s en meer


De showroom is gebouwd op basis van een prachtig concept van de architect van Select Windows. De verschillende productgroepen staan in huiselijke sfeer tentoongesteld. Hierdoor beleef je de dakkapellen, veranda’s, zonwering en natuurlijk de kunststof kozijnen die allemaal een eigen hoek gekregen hebben. “Ook de nieuwste kozijnprofielen (Hollands Facet en Hollands Blok) komen nu prachtig tot z’n recht,” vindt Jannes.

10-jarig bestaan in de nieuwe showroom

De showroom is net op tijd af, want op 10 maart a.s. bestaat Select Windows Drachten tien jaar. “Wegens corona zit een feestelijke opening er helaas niet in, maar we mogen bezoekers per 3 maart weer op afspraak ontvangen, en dat is al een feestje op zich!. De jubileum-feestelijkheden volgen zodra dat weer kan.”

 

 

 

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.