Over ons

Select Windows Drachten - showroom - over ons

Jannes Fokkema is eigenaar van Select Windows Drachten. Zelf komt hij uit de montage, maar uiteindelijk wilde hij meer. Hij startte een eigen bedrijf in de kunststof kozijnen branche. Inmiddels zit hij bijna 20 jaar in het vak. “Nog steeds krijg ik er iedere dag energie van om mensen prettiger te laten wonen. Met meer ruimte, meer licht of met kwalitatief uitstekende kozijnen die geen onderhoud vragen.”

Alles voor een betere woning

Select Windows Drachten levert een totaal assortiment met producten voor een betere woning. De beste merken zijn per product alvast geselecteerd zodat u zeker weet dat u A-kwaliteit geleverd krijgt. Dat merkt u vooral aan de service en garantie. Gaat u gerust eens mee kijken naar de referentieprojecten bij gezinnen waar Select Windows Drachten eerder het woongenot heeft aangescherpt.

VKG gecertificeerd

Select Windows Drachten heeft een team van professioneel opgeleide VKG gecertificeerde monteurs die het geheel plaatsen. Keurige heren die de boel netjes achterlaten. Dát is hoe Select Windows Drachten graag werkt.

Woont u in de buurt van bijvoorbeeld Drachten, Leeuwarden, Surhuisterveen, Burgum of Oosterwolde? Kom dan langs en laat u inspireren in de showroom aan de Bolder 52 in Drachten. De koffie staat klaar!

 

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.