Energiebespaarlening

Select Windows Drachten - Energiebespaarlening

Energiebespaarlening bespaart!

U kunt uw spaargeld maar één keer uitgeven. Dat betekent: keuzes maken. Met de Energiebespaarlening kunt u misschien toch meer wensen verwezenlijken dan u in eerste instantie denkt.

Slim investeren tegen aantrekkelijke voorwaarden

De Energiebespaarlening is namelijk een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken. Maak van uw woning een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Meneer van Dorst uit Friesland:

“Mijn houten kozijnen zijn eigenlijk al jaren aan vervanging toe. Omdat ik het dak niet meer op durf om de kozijnen te schilderen, spaar ik al een tijdje voor onderhoudsarme en energiezuinige kunststof kozijnen. Dankzij de Energiebespaarlening kan ik nú mijn droom al verwezenlijken. De rente van deze lening is zó laag dat ik deze grotendeels betaal met het voordeel op mijn energierekening. Ik heb ook nog eens het geluk dat de rente van mijn lening aftrekbaar is van de belasting. Van het spaargeld heb ik een nieuwe vloer aangeschaft.”

Besparen op energie

De belastingdienst heeft een subsidiepot om mensen te motiveren hun woning energiezuinig te maken. U kunt tot maximaal 25.000 euro tegen zeer gunstige omstandigheden lenen zodat u snel bespaart op uw energierekening. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Alle voordelen op een rijtje:

  • zeer aantrekkelijke rente;
  • de rente is deels te betalen vanuit de energiebesparing;
  • rente is belasting aftrekbaar;
  • boetevrij af lossen (deels of helemaal);
  • geen afsluitkosten.

Meer informatie over de energiebespaarlening?

Woont u in de regio Drachten en wilt u meer weten over de voorwaarden van de Energiebespaarlening? Neem dan contact met ons op, bezoek onze showroom of kijk op www.energiebespaarlening.nl en ontdek wat een bepaalde lening voor u ‘oplevert’.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.