Werkwijze Select Windows Drachten

We hopen dat we u een paar inspirerende ideeën aan de hand hebben gedaan op onze website of via onze facebookpagina en dat u zichzelf de vraag hebt gesteld over of u zelf woonwensen hebt voor uw huidige of toekomstige woning. In dat geval leggen we graag de stappen van inspiratie naar montage voor…

Van Inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win advies in bij de adviseur van Select Windows Drachten

  In een persoonlijk adviesgesprek – bij u thuis of in onze showroom –worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, eventueel inclusief vrijblijvende offerte.

 2. Wij zetten de puntjes op de i

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks exact past!

 1. We gaan voor u aan de slag

  In onze eigen fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. We laten weten waar u aan toe bent

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteren onze eigen monteurs bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar wij monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.