Werkwijze Select Windows Drachten

We hopen dat we je een paar inspirerende ideeën aan de hand hebben gedaan in dit magazine en dat je jezelf de vraag hebt gesteld over of jij zelf woonwensen hebt voor je huidige of toekomstige woning. In dat geval leggen we je graag de stappen van inspiratie naar montage voor…

Van Inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win advies in bij de adviseur van Select Windows Drachten

  1. In een persoonlijk adviesgesprek – bij u thuis of in onze showroom –worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, eventueel inclusief vrijblijvende offerte.

 2. Wij zetten de puntjes op de i

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks exact past!

 1. We gaan voor u aan de slag

  In onze eigen fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om jouw gekozen kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. We laten weten waar u aan toe bent

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteren onze eigen monteurs bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar wij monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp