Binnenzonwering

Zonwering op z’n mooist

Nieuwe ontwikkelingen hebben gezorgd voor innovatieve producten op het gebied van zonwering. Select Windows Drachten heeft uiteraard voor u alleen de beste producten geselecteerd.

Verosol

De binnenzonwering van Verosol is zo’n product. De warmte van de zon wordt door het zonwerende textiel buiten gehouden, terwijl licht in gedoseerde mate wel wordt doorgelaten. De raambekleding hangt aan de binnenzijde van uw ramen, schuifpui of deuren en isoleert niet alleen tegen warmte van buiten, het houdt in de winter zelfs de warmte binnen, door de gemetalliseerde coating. Uiteraard verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen. De systemen van Verosol passen zonder schroefgaten op uw kunststof kozijnen. U weert dus de zon, zonder in de kou of in het donker te zitten. En bijkomend voordeel is de isolerende werking die van invloed is op de energierekening.

Screenline®

Hoe zou de wereld eruit zien als stof, vuil en vocht geen invloed meer hebben op jaloezieën en plissés? Met Pilkington Insulight™ met ScreenLine® worden uw dromen werkelijkheid! De jaloezieën of blacklight plissés zijn tússen het isolatieglas geplaatst. Ideaal voor het raam in de keuken of badkamer, of bijvoorbeeld als decoratieve zonwering in een schuifpui. Maar ook in een draaikiepraam is het een fijne oplossing, want uw raamdecoratie blijft keuring op zijn plaats, ook in de kiepstand!

Meer weten over functionele binnenzonwering?

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot binnenzonwering? Kom dan naar onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Uw huis is het waard!

Aangepaste openingstijden

Vanwege de feestdagen zijn wij van 21 december t/m 8 januari gesloten. Dinsdag 9 januari staan wij weer voor u klaar!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!