Dakkapellen

Vergroot uw huis met een dakkapel

Meer ruimte en daglicht nodig in huis? Door een dakkapel te kopen en te laten inbouwen, slaat u twee vliegen in één klap! Bovendien worden de op maat gemaakte dakkapellen van Select Windows Drachten in één dag geplaatst.

Ruime keuze

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in kleur, materiaal, uiterlijk en afwerking. Select Windows Drachten biedt u diverse mogelijkheden en uitvoeringen qua kleurstelling, eventuele zonnepanelen of rolluiken en bijpassende raamdecoratie of horren. Alle dakkapellen zijn duurzaam, inbraakveilig en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt; denk aan een kunststof Schüco kozijn met bv draaikiepramen. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een prima dakkapel.

Uw dakkapel – op maat gemaakt en in één dag geplaatst

Elke dakkapel, of Kajuut zoals ze in het Fries ook wel genoemd worden, wordt op maat en passend gemaakt. Vervolgens wordt alles in een enkele dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenkant. Daar zorgen onze eigen professionele monteurs voor, zodat u direct van de voordelen van uw dakkapel kunt genieten.

Meer weten over dakkapellen?

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden en voordelen van een onderhoudsarme dakkapel voor u kunnen zijn? Bezoek dan onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.