Dakramen

Dakramen voor frisse lucht en daglicht

Zoekt u een snelle manier om extra licht, frisse lucht, gevoel van ruimte en sfeer te creëren op zolder of in een schuin dak? Met een ROTO-dakraam, staat uw interieur in de spotlights en lijkt alles veel mooier.

In tegenstelling tot een dakkapel is er voor een dakraam geen constructieve ingreep nodig. Zo heeft u voor een relatief laag bedrag (en vergunningsvrij) extra licht in uw woning. Afhankelijk van uw wens kiest u het scharnierpunt van uw dakraam zodat u een middentuimelraam, toptuimelraam of uitzettuimelraam creëert. In een van de standaardmaten of misschien liever op maat gemaakt. Alles is mogelijk. Ook op het gebied van kleuren, grepen en kierstanden kunt u alle kanten op.

Energiezuinige dakramen

ROTO-dakramen zijn sterk isolerend. Dankzij het extra licht dat u naar binnen haalt, kunnen de lampen langer uit blijven. Schijnt de zon dan haalt u extra warmte naar binnen, waardoor de verwarming een stukje lager kan.

Raamdecoratie op dakraam

Kijk vanuit uw slaapkamer, werkkamer of hobbykamer door het dakraam en geniet van de blauwe lucht, de wolkenpartijen, de sterrenhemel of het licht van de maan. Wilt u het dakraam afschermen van buiten of in de zomer de hitte geen kans geven? Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor passende raamdecoratie op uw dakraam. Verduisterend, isolerend of sfeer verhogend, de keuze is aan u.

Dakraam met schoonmaakstand

Groot voordeel van een ROTO-dakraam is dat de greep aan de onderkant zit in plaats van aan de bovenzijde. U kunt er dus eenvoudig bij. Ander groot pluspunt: vanuit de schoonmaakpositie maakt u eenvoudig de buitenkant vanuit binnen schoon.

Sterk isolerende dakramen

Onze dakramen zijn sterk isolerend, daarom is goed ventileren van belang. Dankzij de ruime ventilatie- en kierstanden van ROTO-dakramen bent u verzekerd van een goede luchtkwaliteit.

Voordelen van ROTO-dakramen

  • Meer daglicht;
  • Handgreep aan onderzijde van het dakraam;
  • Ruime ventilatie- en kierstanden;
  • Mooi alternatief voor een dakkapel;
  • Energiebesparend;
  • 15 jaar garantie.

Bezoek onze showroom

Woont u in de buurt van Heerenveen, Dokkum, Gorredijk, Oosterwolde of Drachten en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een ROTO-dakraam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom in Drachten.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.