Gevelbekleding

Gevelbekleding en dakrandpanelen van kunststof

Hout blijft altijd werken. Uw gevelbekleding en dakrandpanelen kunnen daardoor op een gegeven moment kromtrekken. Daarom kiezen steeds meer mensen voor kunststof bekleding.
Omdat wij alleen voor de béste merken gaan, gebruiken wij het topmerk, Keralit. Uw kunststof panelen van uw gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking of windveren zijn daardoor weerbestendig en hoeven nooit geverfd te worden. Dat scheelt tijd, geld en een hoop moeite.

Onderhoudsarme gevelbekleding met de uitstraling van hout

Dankzij de verschillende kleuren en houtnerffolies hebben uw panelen de uitstraling van hout. Onze vakkundige monteurs bevestigen de panelen op zo’n manier dat u geen schroef- en boorgaten heeft. Zelfs als uw dankrandpaneel of gevelbekleding een lengte van zes meter beslaat, kan deze vaak uit één stuk worden gemonteerd.

Gevelbekleding van Keralit

Wij leveren drie verschillende modellen:
1) Traditioneel model (Sponningdeel 143);
2) Brede plank met strakke lijnen (Sponningdeel 190);
3) Brede overlappende panelen (Potdeksel 177 ).

Voordelen gevelbekleding

  • in tal van kleuren met houtnerf folie verkrijgbaar;
  • onderhoudsarm, dus nooit meer schilderen;
  • de kunststof is nauwelijks te onderscheiden van hout;
  • weerbestendig;
  • geen schroef- en boorgaten – een waardevolle investering;
  • duurzaam;
  • 10 jaar garantie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze gevelbekleding en dakrandpanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Woont u in Friesland? Bezoek dan onze showroom aan De Bolder 52 in Drachten. We geven u graag vrijblijvend informatie zodat u in alle rust zelf de mogelijkheden van de Keralit panelen kunt ontdekken. Maar we kunnen ook een offerte voor u opstellen.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.