...

Veranda’s

Veranda’s: de mooiste terrasoverkappingen!

Door uw terras te overkappen met een veranda van Select Windows Drachten, kunt u bijna het hele jaar rond genieten van uw tuin. Want of het nu warm, koud, droog of regenachtig is: u zit altijd goed. Bij mooi weer kunnen de schuifwanden open en bij slecht weer kan alles dicht en kan de verwarming aan. Zo geniet u altijd, binnen of buiten, van uw tuin.

Perfecte afwerking

Een aluminium veranda van Select Windows Drachten is opgebouwd uit duurzame profielen, en desgewenst voorzien van volglazen wanden. Of de veranda nu open of dicht is, u heeft altijd vrij zicht op uw tuin. Wij zorgen voor vakkundige plaatsing van uw luxe terrasoverkapping, die u door de gebruikte materialen voor lange tijd extra woongenot oplevert.

Zonwering onder verandadak

De overkaping van uw terras kan voorzien worden van speciale zonwering, die onder het glazen dak kan worden gemonteerd. Samen met de verlichting wordt de veranda al snel uw favoriete plek in huis, ook als de zon fel schijnt.

Nieuw bij Select Windows Drachten; Pallazzo SQOPE

Kubistisch karakter in de tuin

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. de Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasopvervlakken, dus veel natuurlijk daglicht.

de SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Meer informatie over een veranda of terrasoverkapping?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op, als u meer wilt weten over de unieke voordelen van een aluminium veranda van Select Windows Drachten. U kunt ook een vrijblijvende offerte op laten maken.