...

Vouwwanden

Meer woongenot met een glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand tussen verschillende woonruimtes of als verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon verhoogt u het woongenot in huis en lijkt uw woning groter. Met een vouwwand van Select Windows Drachten kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer afsluiten van uw veranda, met perfecte isolatie tegen geluid en temperatuursverschillen. Maar zonder verlies van ruimte en zicht, door het volglazen vouwwandsysteem. Met hetzelfde gemak maakt u er weer één ruimte van door de glazen vouwwanden open te schuiven. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Vele toepassingen van een vouwwand

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. In de achtergevel van uw woning maakt op een trendy manier een prachtige verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon. En met een aluminium vouwwand kunnen ook showrooms, kantoren, winkels, cafés en restaurants perfect ingedeeld worden. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig als een harmonica in en uit te vouwen en worden de systemen vakkundig geïnstalleerd.

Select Windows Drachten - kunststof kozijnen - Solarlux vouwwand in Friesland

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een vouwwand?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor meer informatie en advies en laat u overtuigen van de mogelijkheden en voordelen van een vouwwand of glazen vouwwanden! Wij stellen graag een woonadvies op maat inclusief vrijblijvende offerte voor u op.