Vouwwanden

Meer woongenot met een glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand tussen verschillende woonruimtes of als verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon verhoogt u het woongenot in huis en lijkt uw woning groter.

Met een vouwwand van Select Windows Drachten kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer afsluiten van uw veranda, met perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Maar zonder verlies van ruimte en zicht, door het volglazen vouwwandsysteem. Met hetzelfde gemak maakt u er weer één ruimte van door de glazen vouwwanden open te schuiven. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Vele toepassingen van een vouwwand

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. In de achtergevel van uw woning maakt op een trendy manier een prachtige verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon. En met een aluminium vouwwand kunnen ook showrooms, kantoren, winkels, cafés en restaurants perfect ingedeeld worden. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig als een harmonica in en uit te vouwen en worden de systemen vakkundig geïnstalleerd.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vouwwand?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor meer informatie en advies en laat u overtuigen van de mogelijkheden en voordelen van een vouwwand of glazen vouwwanden! Wij stellen graag een woonadvies op maat inclusief vrijblijvende offerte voor u op.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.