Vouwwanden

Meer woongenot met een glazen vouwwand

Met een glazen vouwwand tussen verschillende woonruimtes of als verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon verhoogt u het woongenot in huis en lijkt uw woning groter.

Met een vouwwand van Select Windows Drachten kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer afsluiten van uw veranda, met perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Maar zonder verlies van ruimte en zicht, door het volglazen vouwwandsysteem. Met hetzelfde gemak maakt u er weer één ruimte van door de glazen vouwwanden open te schuiven. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Vele toepassingen van een vouwwand

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. In de achtergevel van uw woning maakt op een trendy manier een prachtige verbinding tussen woonkamer en tuin of balkon. En met een aluminium vouwwand kunnen ook showrooms, kantoren, winkels, cafés en restaurants perfect ingedeeld worden. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig als een harmonica in en uit te vouwen en worden de systemen vakkundig geïnstalleerd.

Jubileumactie Solarlux

Solarlux bestaat 40 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u vanaf 1 september t/m 31 december 2023 10% jubileumvoordeel op de nieuwste vouwwandsystemen Ecoline, Highline of Combiline.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Meer weten?

Wilt u ook wonen met meer licht, lucht, ruimte, groen en een gevoel van vrijheid en flexibiliteit? Ontdek dan de grenzeloze mogelijkheden van Solarlux en profiteer nu van het jubileumvoordeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vouwwand?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor meer informatie en advies en laat u overtuigen van de mogelijkheden en voordelen van een vouwwand of glazen vouwwanden! Wij stellen graag een woonadvies op maat inclusief vrijblijvende offerte voor u op.

Aangepaste openingstijden

Vanwege de feestdagen zijn wij van 21 december t/m 8 januari gesloten. Dinsdag 9 januari staan wij weer voor u klaar!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!