Zonwering

Hét adres voor zonwering in Drachten

De zon krijgt vaak een warm welkom, maar soms zoekt u tóch liever de schaduw. Met de zonwering van Select Windows Drachten kunt u alle kanten op en speelt u zelf met het licht. Met de Allround Zonwering van Select Windows Drachten is het aan u hoeveel schaduw en verkoeling u van uw zonwering wenst.

Weer de zon met Screens

Een screen is een verticaal oprolbaar zonnescherm. Doordat screens het glas volledig afdekken, biedt deze zonwering een zeer goede bescherming. Zowel tegen de zon, de warmte als tegen hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Knikarmscherm tegen de zon

Knikarmen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Een knikarm zonnescherm is dé oplossing voor schaduw op uw terras. U zit zelf heerlijk uit de zon en ’s avonds blijft u extra lang buiten zitten omdat de warmte onder uw knikarm zonnescherm blijft hangen. Wordt het tóch te fris? Kies dan voor een terrasheater.

Uitvalschermen voor een fijne schaduwplek

De fleurige doeken van uitval zonneschermen, filteren het licht op zo’n manier dat uw woning van binnen én van buiten een zomerse uitstraling krijgen. Dankzij de esthetisch gevormde cassettes zijn onze uitvalschermen ook in gesloten stand fraai. Ze zijn chique van vorm en ter bescherming van het doek. Staat er veel wind op uw raampartij? Geen probleem, want onze uitvalschermen zijn eenvoudig te voorzien van wind- of stormvaste armen.

Markiezen voor een klassieke look

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering, omdat ook de zijkanten een laagstaande zon kan afschermen. Ze zijn een ideale oplossing als u functionaliteit en vormgeving wilt combineren. Markiezen dragen met de fraaie dubbel profielranden bij aan het klassieke karakter en creëren nóg meer elan aan uw woning.

Rolluiken voor koelte, veiligheid en donkerte

Rolluiken zorgen behalve voor donkerte, koelte, veiligheid en isolatie, ideaal voor privacy. U sluit zich volledig af van de buitenwereld. Met de gebruiksvriendelijke bediening van Somfy kunt u één of meerdere rolluiken op afstand bedienen. Bepaal vooraf op welk tijdstip u uw rolluiken wilt openen of sluiten of gebruik de afstandsbediening (bereik 20 meter). Met de Somfy speciale anti-optilveren houdt u bovendien inbrekers op afstand.

Meer informatie over zonwering in Drachten en omgeving?

Wilt u zonwering kopen en wilt u meer weten over de -voor u- juiste keuze voor een knikarm-, uitvalscherm, markiezen, screens of rolluiken? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan De Bolder 52 in Drachten. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.