Harmonicadeuren in Friesland

In de slaapkamer van een Friese boerderijwoning is gekozen voor een 3-delige antracietkleurige glazen vouwwand van Solarlux. “We hebben het bed zo gezet dat we direct naar buiten kunnen kijken. Het is net of we onder de blote sterrenhemel slapen,” aldus de bewoners.

Harmonicadeuren in Friese slaapkamer

Gordijnen om privacy te creëren hangen er voor het idee, want er is in geen velden of wegen een andere woning te bekennen aan de achterzijde van deze woning. Robert en zijn vrouw Lenneke kijken 500 meter in het niets. “We zien regelmatig reeën door de tuin rennen.”

In deze woning werd ook een 9 meter brede vouwwand in de woonkamer geplaatst; lees hier het verhaal over dit project en bekijk hier nog meer foto’s.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vouwwand of een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

Locatie: Oudehorne

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.