Solarlux vouwwand in Friesland

Vouwwand van 9 meter geeft vrij uitzicht

Vanuit de gezellig ingerichte woonkamer kijkt de familie onder de veranda door over het weiland naar het bos dat achter de woning ligt. Doordat de betonvloer van de living doorgetrokken is naar de verandavloer en de dorpel slechts 14 millimeter ‘hoog’ is, lijkt het of de woonkamer doorloopt naar buiten. Zelfs in gesloten toestand van de glazen vouwwand ontstaat een ruimtelijk beeld. Met gemak is van de woning en de veranda één te maken, maar desgewenst is de woonkamer ook net zo gemakkelijk af te sluiten.

Solarlux vouwwand in Friesland

Als de antracietkleurige op maat gemaakte 9 meter brede glazen vouwwand volledig opengevouwen is, blijft er niet meer over dan een smal pakketje van 40 centimeter aan de ene kant en 50 aan de andere kant.

In deze woning werd ook een vouwwand in de slaapkamer geplaatst; lees hier het verhaal over dit project en bekijk hier nog meer foto’s.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een vouwwand of een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten.

Locatie: Oudehorne

Aangepaste openingstijden

Vanwege de feestdagen zijn wij van 21 december t/m 8 januari gesloten. Dinsdag 9 januari staan wij weer voor u klaar!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!