Select Windows Drachten - showroom

Select Windows Drachten: nieuw logo, nieuwe uitstraling

Heeft u het al gezien? We hebben een nieuw logo. Inmiddels staat het op onze website en zijn de bedrijfsauto’s voorzien van het nieuwe logo. Langzaamaan wordt deze nieuwe uitstraling verder doorgevoerd, zodat het bijvoorbeeld ook op de gevel, de kleding en in advertenties zichtbaar is.

Het logo oogt moderner, dat heeft er onder meer mee te maken dat er afscheid genomen is van de kleur grijs. De toevoeging van blauwe details zorgt ervoor dat het logo een frissere en modernere uitstraling heeft. Behalve de naam toont het logo een huis met een kozijn waar een accent is aangebracht op isolatieglas. De contouren van de gevel geven tevens aan dat kwaliteit voorop staat en dat ook dakkapellen tot de mogelijkheden behoren.

Grote vraag naar isolerende kozijnen

Eigenaar van Select Windows Drachten Jannes Fokkema is trots. “We stemden 10 jaar geleden ons logo af op dat van Select Windows. Inmiddels is dát logo vernieuwd en zijn wij nu ook meegegaan in deze moderne uitstraling. De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gaan al jaren als warme broodjes over de toonbank, maar in coronatijd was het extreem. We hadden onze handen vol en daarom liet een nieuw logo even op zich wachten.”

Select Windows Drachten: nieuw logo is cadeautje

Toen Select Windows Drachten afgelopen maart 10 jaar bestond, gaven ze zichzelf een nieuwe showroom, maar de plannen voor een nieuw logo bleven nog eventjes op de plank liggen. Inmiddels hebben we ook dit project opgepakt en is er een prachtig logo ontwikkeld dat direct na de vakantie is uitgerold. Jannes is er blij mee dat het een eigen logo is waar toch de verbinding met Select Windows goed zichtbaar op is. “We voelen ons na de vakantie weer helemaal fris en fruitig. Daar sluit de nieuwe uitstraling van het logo mooi op aan,” vindt Jannes.

Bezoek de showroom

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken aan de Bolder 52 in Drachten. We vertellen u maar al te graag wat úw mogelijkheden zijn op het gebied van isolerende, onderhoudsarme en inbraakveilige kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.