Select Windows Drachten: een showroom vol wooninspiratie in Friesland

Jannes Fokkema is eigenaar van Select Windows Drachten. Zelf komt hij uit de montage, maar uiteindelijk wilde hij meer. Hij startte een eigen bedrijf in de kunststof kozijnen branche. Inmiddels zit hij bijna 20 jaar in het vak. “Nog steeds krijg ik er iedere dag energie van om mensen prettiger te laten wonen. Met meer ruimte, meer licht of met kwalitatief uitstekende kozijnen die geen onderhoud vergen.”

Advies op maat

Heeft u behoefte aan een woonadvies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Stap onze showroom eens binnen of neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van uw woning te bekijken. Daarna voorzien we u geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat met offerte.

U bent van harte welkom in onze showroom

“Wij kennen inmiddels alle typen woningen in Drachten en omstreken. Dat heeft als groot voordeel dat we weten waar we rekening mee moeten houden. Zowel in ons advies als bij het inmeten. We luisteren graag naar uw woonwensen en vinden het prettig als we samen tot een beter woongenot komen. We hebben begin 2021 onze showroom helemaal up-to-date gemaakt, dus we kunnen de mogelijkheden heel goed laten zien.”

Met vriendelijke groet,

Team Select Windows Drachten

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten

051 235 50 56
info@selectwindowsdrachten.nl

U bent van harte welkom in onze showroom. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.

Reguliere openingstijden

Maandag: Gesloten
Di t/m do: 13:00-17:00 uur
Vrijdag: 10:00-17:00 uur
Zaterdag: 10:00-14:00 uur

Aangepaste openingstijden

Koningsdag: 27 april gesloten
Hemelvaartsdag: 9 mei gesloten
Pinksteren: 20 mei gesloten
Bouwvak: 2 augustus t/m 3 september gesloten
Feestdagen: 20 december t/m 7 januari gesloten

Overig:
Cursus: 17 mei gesloten

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.