Select Windows Drachten - zonwering en screens

Hoera de zon schijnt, maar welke zonwering moet ik nu kiezen?

Zonneschijn! Wat hebben we daar naar uit gekeken. Want wat is er veel regen gevallen de afgelopen maanden. En nu de zon dan eindelijk straalt, wilt u natuurlijk ook binnenshuis genieten van comfort en bescherming!

Maar hoe kiest u nu de juiste zonwering met zoveel opties op de markt? Gelukkig is er voor elk huis en voor elke wens een passende oplossing. Select Windows Drachten helpt u graag bij het maken van de keuze tot de juiste zonwering, die aansluit bij de unieke eigenschappen van uw woning.

Gepersonaliseerd advies voor de perfecte zonwering

Bij het adviseren van de juiste zonwering kijken we naar elk detail. We analyseren de kenmerken van uw huis, luisteren naar uw specifieke behoeften en houden zelfs rekening met de ligging van uw woning. Want laten we eerlijk zijn, een huis dat pal op het zuiden staat heeft andere zonwering nodig dan een huis dat aan de schaduwkant ligt. Ook bieden we opties voor binnenzonwering van Verosol en Screenline.

Ontdek de ideale zonwering voor uw situatie

Als het aankomt op het kiezen van de juiste zonwering, zijn er tal van mogelijkheden die aan uw behoeften kunnen voldoen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire opties:

  • Screens: Een screen is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar volledige bescherming tegen de zon, terwijl het uitzicht naar buiten behouden blijft. Deze verticaal oprolbare zonneschermen bedekken het glas volledig, waardoor ze niet alleen beschermen tegen de zon en warmte, maar ook tegen hinderlijke schitteringen. Met screens kunt u overdag genieten van het zicht naar buiten, terwijl naast de zon ook nieuwsgierige blikken van buitenaf worden geweerd.
  • Rolluiken: Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen inbraak, geluid en kou. Deze veelzijdige zonwering geeft dus ook privacy, isolatie én energiebesparing. Met de gebruiksvriendelijke bediening kunt u eenvoudig één of meerdere rolluiken op afstand bedienen, waardoor u altijd de controle hebt over uw leefomgeving.
  • Knikarmschermen: Voor wie op zoek is naar schaduw op het terras is een knikarmscherm dé oplossing. Met deze schermen blijft u heerlijk uit de zon terwijl u tegelijkertijd geniet van het buitenleven. Bovendien zorgt de warmte onder het knikarmscherm ervoor dat u ’s avonds extra lang buiten kunt blijven zitten. En voor de koelere avonden voegt u een terrasverwarmer of buitenkachel toe voor extra comfort.

Bespaar met het juiste (isolatie)glas

Naast zonwering is ook het juiste isolatieglas belangrijk voor een comfortabele en energiezuinige woning. Zonwerend glas met een speciale coating kan de zonnestralen en warmte gedeeltelijk tegenhouden, waardoor u energie bespaart en een prettig binnenklimaat behoudt. In combinatie met Select Windows kozijnen, ramen of deuren is het bovendien een duurzame oplossing voor uw woning.

Uit de zon bij Select Windows Drachten

Heeft u na het lezen van deze blog nog steeds moeite met het vinden van de juiste zonwering? Maak dan gebruik van de deskundige adviseurs van Select Windows Drachten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of kom langs in onze showroom in Drachten om de mogelijkheden te bespreken.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.