Select Windows Drachten - Trendy zwarte schuifpui in Leeuwarden - Wat kosten kunststof kozijnen

Wat kosten kunststof kozijnen?

U wilt wel onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend wonen, maar wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk? Een logische vraag waar niet 1,2, 3 antwoord op te geven is. Want… dat ligt er maar net aan.

Wilt u kunststof openslaande deuren zodat u huis en tuin verbindt of wenst u een kunststof voordeur die u geheel naar eigen smaak kunt ontwerpen? Gaat het om een schuifpui met 4 delen of met 2? En wilt u zwarte kunststof kozijnen of liever een lichte kleur? En gaat u zelf monteren of plaatsen wij uw nieuwe kozijnen vakkundig?

Keuze uit 150 kleuren en structuren

Ook niet onbelangrijk: heeft u een kozijn voor ogen dat exact op hout lijkt of ziet u voor uw woning liever een onderhoudsarm kozijn met een aluminium uitstraling. Alles kan, want onze Select Windows kozijnen worden in de eigen fabriek op maat gemaakt. En gekleurd. U kiest uit 150 kleuren/structuren. Maar dan nóg is de prijs afhankelijk van of u aan de binnenzijde dezelfde kleur/structuur wilt als aan de buitenzijde. En of u  meteen exact passende horren, raamdecoratie of binnenzonwering tússen het isolatieglas wenst.

Triple of HR++ isolatieglas

De basis ligt bij het profiel van het kunststof kozijn. De een wil een dieper profiel zodat er (ooit) triple isolatieglas in past de ander vindt een profiel waar enkel ruimte is voor HR++ isolatieglas uitstekend. De een vindt het Hollands Facet profiel dat 15 graden afloopt mooi, de ander ziet liever een robuuster Hollands Blok profiel van 6 graden. Kortom: keuzes genoeg.

Wat leveren kunststof kozijnen op?

We maken deze reis graag samen met u. We nemen u aan de hand in alle opties die er zijn. Pas als alle keuzes gemaakt zijn en we op de plaats van bestemming hebben ingemeten, maken we vrijblijvend een complete offerte voor u. Behalve de vraag: ‘Wat kosten kunststof kozijnen?’ is ‘Wat leveren kunststof kozijnen op?’ een hele terechte vraag. Want doordat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien sterk isoleren, zit u in de zomer lekker koel en hoeft u in de winter minder hard te stoken. Dit gaat u merken aan uw energierekening. En wat denkt u dat er met de waarde van uw woning gebeurt, als u een isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme schuifpui laat plaatsen die en gevoel van ruimte realiseert? We praten u ook gelijk bij over mogelijke subsidies of de energiebespaarlening.

Referentieprojecten

Om ook ú mee te laten profiteren, nodigen we u uit in de showroom van Select Windows Drachten aan de Bolder 52. Als u daar behoefte aan heeft, nemen we u graag mee naar referentieprojecten in de buurt van Leeuwarden, Noordbergum en Herenveen. Neemt u contact met ons op? Dan spreken we snel iets af.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.