Select Windows Drachten - Trendy zwarte schuifpui in Leeuwarden - zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen voor een chique uitstraling

Nog een klein maandje en dan is het officieel winter. De tuin is winterklaar, de gordijnen gaan ’s avonds op tijd dicht en de kaarsjes staan klaar om ontvlamd te worden. Het uitbundige buitenleven maakt wat meer ruimte voor het gezellige binnenleven.

 Isolerende en veilige kozijnen

We doen ons best om het binnen lekker warm en gezellig te maken. En veilig natuurlijk, want inbrekers zijn gek op donkere dagen. Daar helpen we u graag bij, want onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn sterk isolerend, inbraakwerend en ook nog eens onderhoudsarm.

Sfeer en gezellig

De kwaliteit van onze kunststof kozijnen is top, daar bestaat geen enkele twijfel over. Maar behalve dát is ook de sfeer en gezelligheid van belang. Ondanks de grauwe dagen die voor de deur staan, zorgt Select Windows Drachten voor kleur in uw leven. Niet per se met de 150 kleuren en structuren die u kunt kiezen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Wij brengen vooral kleur in uw leven met…. zwart.

Zwarte kozijnen: een chique uitstraling

Zwarte kozijnen zijn hip. En zeker met zwarte accessoires zorgt dit voor een chique uitstraling. Voor houten ramen en deuren is zwart té donker. Hoe donkere de kleur, hoe meer warmte een deur, trui of parasol aantrekt. In het geval van houten deuren en ramen is het gevolg snel zichtbaar: kromtrekkend hout. Het duurt niet lang of de kou komt via de kieren uw woonkamer binnen. Weg gezelligheid.

Versterkt met staal

De Select Windows fabriek is er in geslaagd zwarte kozijnen, zwarte ramen, zwarte deuren en zwarte schuifpuien te maken. Kunststof werkt namelijk veel minder dan hout. Onze kozijnen zijn rondom versterkt met staal. Dit staal schroeven we bij zwarte kozijnen met kleine intervallen aan het kunststof vast. Ook de hoeken verbinden we op zo’n manier dat er geen beweging in te krijgen is. Zo komen niet alleen inbrekers van een koude kermis thuis, ook warmtewerking maakt geen kans. En u geniet ondertussen van een prachtige woning met volop woongenot.

Zwarte kunststof kozijnen: een duurzame keuze

U kiest zelf of u zowel binnen als buiten voor zwart kiest. Al dan niet in LIGNA houtstructuur. Dankzij de allernieuwste Schüco profielen zit u er mooi, veilig, duurzaam en warmpjes bij deze winter. En de komende 30 winters, want kunststof kozijnen gaan een leven lang mee. Doordat weersinvloeden nauwelijks invloed hebben op kunststof blijft de isolatie altijd perfect. U hoeft er zelf amper iets aan te doen, want kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm.

Bezoek onze referentieprojecten

Wilt u ook van die hippe zwarte kozijnen? Die niet te onderscheiden zijn van hout, behalve dan dat u ze nooit meer hoeft te schilderen? Neem contact met ons op. Bezoek onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten en ga mee langs onze referentieprojecten. Dan ervaart u zelf de chique uitstraling van zwarte kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.