Balkonbeglazing

Extra comfort en woongenot met balkonglas

Het hele jaar genieten van uw balkon of veranda? Dat kan met de balkonbeglazing van Select Windows Drachten! De glazen wanden beschermen u tegen regen, wind, lawaai en stof wanneer ze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet u van het heerlijke weer.

Glazen schuifwand – eenvoudig in bediening

De volglazen schuif- en/of draaisystemen, waaruit de balkonbeglazing is opgebouwd, zijn eenvoudig open of dicht te doen. U schuift met een simpele beweging de glazen panelen open bij mooi weer om van uw balkon te genieten. En bij slecht weer schuift u het balkonglas dicht en kunt u ook heerlijk buiten zitten. Bovendien zijn dure bouwkundige aanpassingen niet nodig, zodat de investering in extra woongenot beperkt blijft.

Vakkundige montage van uw balkonbeglazing

De specialisten van Select Windows Drachten zorgen voor montage en plaatsing van de glazen schuif- en/of draaisystemen. Ze geven u een duidelijke uitleg over de bediening en het weinige onderhoud dat nodig is en u heeft een balkon of veranda waarvan u altijd kunt genieten, weer of geen weer

Meer weten over balkonglas?

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot balkonbeglazing voor uw balkon of onder uw terrasoverkapping? Kom dan naar onze showroom in Drachten of neem contact met ons op via het formulier. Uw woning is het waard!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.