Openslaande deuren voor iedere woning

Openslaande deuren hebben als groot voordeel dat u lekker veel licht naar binnen haalt en tegelijkertijd een mooi uitzicht creëert naar buiten. U kunt alle kanten op: het ene moment maakt u van uw woning en tuin één, het andere moment zet u de deuren op een haakje om enkel een fris briesje binnen te krijgen.

Tuindeuren passen bij iedere woning, doordat u zelf de kleur, structuur, zijlichten, bovenlichten en panelen bepaalt. De keuze is enorm. Of u nu in een moderne villa woont, in een rijtjeshuis uit de jaren 70 of een monumentaal pand; wij zorgen ervoor dat uw tuindeuren passen bij de stijl van de woning.

Sterk isolerende dorpel

Doordat wij isolatie hoog in het vaandel hebben staan, adviseren wij de sterk isolerende Hollandse onderdorpel. Deze is van kunststof, maar kan met gemak voor natuursteen door. De isolatiewaarde van onze dorpel is vele malen groter. De combinatie van kunststof kozijnen, openslaande deuren én het isolatieglas zorgt ervoor dat er in de winter geen kou naar binnen komt. En in de zomer zit u, dankzij de hoge isolatiewaarde, heerlijk koel.

Openslaande deuren of schuifpui

Mocht u niet voldoende ruimte hebben voor openslaande deuren. Overweeg dan onze sterk isolerende en ruimtebesparende schuifpui. Vanzelfsprekend is deze ook onderhoudsarm en inbraakwerend. En ook hier zijn extra zijlichten en bovenlichten mogelijk voor zo veel mogelijk lichtinval.

Voordelen openslaande deuren:

– woning en tuin worden één;
– dankzij de hoeveelheid isolatieglas heeft u ruim zicht naar buiten;
– slanke ronde scharnieren aan de buitenzijde van de deuren;
– 15 jaar garantie;
– keuze uit 150 kleuren en structuren;
– voorzien van VKG-keurmerk;
– 10 jaar garantie op de professionele montage.

Bezoek de showroom

Woont in de buurt van Leeuwarden, Burgum, Beetsterzwaag, Bakkeveen, Surhuisterveen of Drachten en wilt u meer weten over de voordelen van onze tuindeuren? Neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten. We vertellen u graag meer over de kosten én opbrengsten van al onze isolerende tuindeuren.

Heeft u onze openslaande kunststof deuren in de vtwonen metamorfose gezien?

In een vtwonen metamorfose plaatste Select Windows kunststof deuren, in dit geval openslaande deuren.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.