...

Werken bij Select Windows Drachten

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan ons team versterken bij Select Windows Drachten. Met onze collega’s werken we aan het verbeteren en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige kunststof kozijnen en aanverwante producten.

Samen sterk

Dankzij ons partnerschap bij Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Naast het werken aan mooie projecten ga je met collega’s naar trainingen, blijf je op de hoogte van productinnovaties en volg je scholingen op maat. ‘Samen sterk’ is daarom ons motto. Zo werk jij met jouw expertise aan fraaie opdrachten en zorgen we er samen voor dat onze klanten weer fijn wonen.

Fijne werksfeer

Hoofdmonteur Sake kent Jannes al 25 jaar en werkt vanaf de start van Select Windows Drachten als monteur bij hem. “Ik vind dit een zeer aangename werkplek. Jannes is een prettige baas die nooit moeilijk doet. Hij is vriendelijk en makkelijk in de omgang. Réken maar dat dit prettig werkt.” Jannes: “Ik houd rekening met de monteurs en zij met mij. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer gezellig is en de klanten tevreden zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.”

Mooi werk in een leuk team

Bij Select Windows Drachten zijn we elke dag bezig met mooi, comfortabel en duurzaam wonen. Dat begint bij de keuzes die we in ons assortiment maken, dat zie je terug in het advies dat we op maat maken voor elke woonconsument die bij ons binnenstapt. En dat merk je als teamlid in het uitvoeren van jouw taken. Adviseurs worden voortdurend bijgeschoold en beschikken over de juiste informatie voor een passend advies. Werkvoorbereiders weten qua planning waar ze aan toe zijn en hebben toegang tot kwalitatief goede materialen en kunnen een team van topmonteurs dagelijks op pad sturen voor afwisselende klussen in de regio.

De arbeidsvoorwaarden zijn prima op orde; vanzelfsprekend is het salaris marktconform, ga je (als monteur) op pad met een goed uitgeruste bus en ben je niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’, want de klussen van Select Windows Drachten zijn in de buurt!

Een gezellige vrijdagmiddagborrel, een leuke bouwvak BBQ en een tof kerstpakket zijn standaard ingrediënten, maar we zorgen er ook voor dat je goed geïnformeerd bent en blijft en bieden je diverse opleidingen en trainingen aan. Werkkleding en veiligheidsschoenen zijn natuurlijk ook geregeld!

Werken bij Select Windows Drachten

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf? Neem dan contact op met Jannes Fokkema via 0512 355 056 voor een lekkere kop koffie. Hieronder zie je onze beschikbare vacatures, maar open sollicitaties zijn ook altijd welkom.