Select Windows Drachten - showroom

Werken bij Select Windows Drachten

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan ons team versterken bij Select Windows Drachten. Met onze collega’s werken we aan het verbeteren, verduurzamen en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige producten vanuit onze showroom in Drachten.

A-kwaliteit in assortiment

Dankzij ons partnerschap met Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Mooi werk in een leuk team

Bij Select Windows Drachten zijn we elke dag bezig met mooi, comfortabel en duurzaam wonen. Dat begint bij de keuzes die we in ons assortiment maken, dat zie je terug in het advies dat we op maat maken voor elke woonconsument die bij ons binnenstapt. En dat merk je als teamlid in het uitvoeren van jouw taken. Adviseurs worden voortdurend bijgeschoold en beschikken over de juiste informatie voor een passend advies. Werkvoorbereiders weten qua planning waar ze aan toe zijn en hebben toegang tot kwalitatief goede materialen en kunnen de teams met topmonteurs dagelijks op pad sturen voor afwisselende klussen in de regio.

Fijne werksfeer

Hoofdmonteur Sake kent Jannes al 25 jaar en werkt vanaf de start van Select Windows Drachten als monteur bij hem. “Ik vind dit een zeer aangename werkplek. Jannes is een prettige baas die nooit moeilijk doet. Hij is vriendelijk en makkelijk in de omgang. Réken maar dat dit prettig werkt.” Jannes: “Ik houd rekening met de monteurs en zij met mij. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer gezellig is en de klanten tevreden zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.”

Arbeidsvoorwaarden en bijscholingen

Wij willen onze medewerkers laten groeien op een gezonde manier. We hebben aandacht voor de arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als een je door een blessure (zoals rugklachten) thuis komt te zitten. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan om je bij te scholen.

Bij ons heb je:

  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra;
  • Een marktconform salaris;
  • Leuke extra’s als een goede pensioenregeling, een vrijdagmiddagborrel, bouwvak BBQ en een tof kerstpakket;
  • Je gaat als monteur met een goed uitgeruste bus op pad;
  • Je bent als monteur niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’;
  • De klussen van Select Windows Drachten zijn in de buurt!

Werken bij Select Windows Drachten

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf en waar de zaken goed geregeld zijn? Of wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Jannes Fokkema via 0512 355 056 voor een lekkere kop koffie. Hieronder tref je onze beschikbare vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.