Wie zijn wij

Woonadvies op maat in de showroom

Select Windows Drachten heeft jarenlang ervaring in kunststof kozijnen. Eigenaar Jannes Fokkema is gestart in de montage en weet van de hoed en de rand. In de showroom aan de Bolder in Drachten treft u diverse voorbeelden van de producten die wij bieden; denk aan kunststof kozijnenramen, deuren, schuifpuien, aluminium kozijnen, dakkapellen, veranda’s, vouwwanden,
balkonbeglazing, zonwering en gevelbekleding.

Technische opname bij u thuis

Voor een woonadvies op maat treft u in de showroom Jannes en Douwe. Zij hebben bouwkundige ervaring en kunnen u goed informeren over de mogelijkheden voor uw woning. Ook werken zij graag een vrijblijvende offerte voor u uit. Indien u overgaat tot aankoop, komt Jannes uw woning bekijken om exact in te meten, voordat uw woningverbetering definitief besteld wordt.

Persoonlijke aandacht

Het is vrijwel altijd Jannes met wie u zaken doet. Hij komt bij u thuis kijken als u vrijblijvend een advies op maat nodig hebt. Iedere woning en iedere woonwens is per slot van rekening anders. Als u weet wat u wilt, komt Jannes bij u thuis inmeten en maakt een vrijblijvende offerte zodat u weet waar u financieel aan toe bent bij de aanschaf van een raam, deur of schuifpui. Ook na de montage blijft Jannes het aanspreekpunt voor vragen. “Die persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Als er iets niet naar de zin is van een klant is, los ik dat graag zo snel mogelijk op.”

Montage onder VKG Keurmerk

Onze monteurs monteren vakkundig en onder VKG Keurmerk bij u thuis en werken alles keurig af.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij werken op zaterdag graag op afspraak (i.v.m. drukte) zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.