...

Profiteer van subsidie op kunststof kozijnen met isolatieglas

Select Windows Drachten - subsidies

Wie renoveert, doet er goed aan dit traject duurzaam aan te vliegen. Zeker met de huidige energieprijzen, loont het om opgewekte energie niet uit de woning te laten ontsnappen. Een goed geïsoleerde woning is zowel vriendelijk voor uw portemonnee als voor het milieu. Bovendien geeft dit een boost aan uw woongenot.

Gelukkig steekt de overheid een handje toe om iedereen de mogelijkheid te geven om te verduurzamen. Zo zijn er vanuit de overheid investeringssubsidies voor handen en kunt u gebruikmaken van de Energiebespaarlening.

Investeringssubsidie duurzame Energie (ISDE)

Woningeigenaren kunnen subsidie aanvragen voor woningisolatie. Dat kan zijn dak-, vloer-, muur- of gevelisolatie, maar ook isolatieglas valt hieronder. Want ramen zijn per slot van rekening een van de grootste energielekken in de gevel. Lees de voorwaarden goed door en volg het stappenplan om tot een aanvraag te komen.

Energie Kozijn

Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien isoleren in combinatie met triple isolatieglas zo goed dat ze vallen onder ‘passieve kozijnen’. U profiteert met dit unieke Energie Kozijn van een U-waarde van maar liefst 0,88 W/m2K. Dat betekent dat er amper warmteverlies optreedt en u de opgestookte warmte dus lekker binnenhoudt. Dat is snel verdiend! Isolerende kozijnen en isolatieglas gaan een mensenleven mee dus uw geïsoleerde woning wordt direct meer waard.

Volle subsidiepot

U hoeft de ISDE-subsidie niet enkel in te zetten voor isolatie. U heeft daarnaast de mogelijkheid om energiekosten te drukken door uw energie duurzaam op te wekken met een zonneboiler of warmtepomp. Ook aansluiting op een warmtenet behoort tot de mogelijkheden. De ISDE-subsidiepot wordt jaarlijks gevuld. Om zo veel mogelijk mensen te motiveren om energie te besparen, zijn vanaf begin 2022 onder meer de subsidiebedragen van isolatiemaatregelen verhoogd.

Energiebespaarlening

Om te investeren moet u het bedrag eerst zelf voorschieten. Niet iedereen kan dat. Mocht u niet over (genoeg) eigen financiële middelen beschikken, dan informeren we u graag over de Energiebespaarlening. Hiermee leent u geld onder gunstige omstandigheden. Het geld dat u bespaart op uw energiekosten, is in sommige gevallen toereikend om de Energielening af te lossen. U kunt de Energiebespaarlening eventueel in combinatie met de energiesubsidie gebruiken.

Meer weten over subsidie op kunststof kozijnen of leningen?

Bent u benieuwd welke subsidie of lening voor u toegankelijk is? Check dan de Energiesubsidiewijzer of bezoek onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten voor meer informatie en inspiratie.