Service en Onderhoud

Het onderhouden van kunststof kozijnen is een vak apart, dat doe u niet zomaar. Bij Select Windows Drachten is dit in goede handen. Wij kunnen zowel reparatie als onderhoud, het afstellen van ramen en deuren (tot het schoonmaken en in de wax zetten en het lappen van uw ramen), in één pakket aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een maandelijkse of jaarlijkse termijn (of anders in overleg).

Productkennis

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel productkennis van hang- en sluitwerk. Bij een defect gaan onze monteurs het met plezier voor u oplossen, en in 90% van de gevallen het probleem opgelost als de monteur weer weg is. In enkele gevallen moeten er nieuwe onderdelen besteld worden en komen ze op een later moment bij u terug. Het vervangen van uw bestaande beslag, door bijvoorbeeld drie puntsluitingen met politiekeurmerk, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Vast onderhoud

U zou ook kunnen kiezen voor vast onderhoud. Vast onderhoud betekent dat wij eens per half jaar of jaarlijks uw ramen en deuren controleren en indien nodig afstellen. Dat is beter voor de levensduur van de kozijnen, en het bespaard u op de lange termijn geld, aangezien we er in de meeste gevallen op tijd bij zijn.

Een onderhoudsbeurt bevat de volgende werkzaamheden

  • preventieve inspectie;
  • direct afstellen van raam en deur;
  • een rapport met de eventuele gebreken;
  • tips om het gebruikersgemak te verbeteren;
  • servicedienst voor storingen.

Meer weten over service en onderhoud via Select Windows Drachten?

Neem contact met ons op, kom langs in onze showroom of maak gebruik van dit serviceformulier!

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.