Veranda’s

Veranda’s: de mooiste terrasoverkappingen!

Door uw terras te overkappen met een veranda van Select Windows Drachten, kunt u bijna het hele jaar rond genieten van uw tuin. Want of het nu warm, koud, droog of regenachtig is: u zit altijd goed. Bij mooi weer kunnen de schuifwanden open en bij slecht weer kan alles dicht en kan de verwarming aan. Zo geniet u altijd, binnen of buiten, van uw tuin.

Perfecte afwerking

Een veranda van Select Windows Drachten is opgebouwd uit duurzame profielen, en desgewenst voorzien van volglazen wanden. Of de veranda nu open of dicht is, u heeft altijd vrij zicht op uw tuin. Wij zorgen voor vakkundige plaatsing van uw luxe terrasoverkapping, die u door de gebruikte materialen voor lange tijd extra woongenot oplevert.

Zonwering bij uw veranda

De overkapping van uw terras kan voorzien worden van speciale zonwering, die onder en boven het glazen dak kan worden gemonteerd. Samen met de verlichting wordt de veranda al snel uw favoriete plek in huis, ook als de zon fel schijnt.

Zonweringscherm Ikuno®

Pallazzo Ikuno® is een elektrische zonwering die kan worden gemonteerd bovenop alle Pallazzo terrasoverkappingen, met uitzondering van de Lounge. Het Ikuno scherm is wind- en waterbestendig en dankzij de elektrische aandrijving kan het eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

 • hoogwaardig acryldoek
 • wind- en waterbestendig
 • elektrische aandrijving
 • 9 standaard trendkleuren
 • gemonteerd op het dak.

Pallazzo SQOPE - Select Windows Drachten

Kubistisch karakter in de tuin met de Pallazzo SQOPE

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. De Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasoppervlakken, dus veel natuurlijk daglicht. De SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

SelectWindows Drachten - Pallazzo sqope - plat veranda dak binnen SelectWindows Drachten - Pallazzo sqope - plat veranda dak binnen

Voordelen van een veranda of terrasoverkapping:

 • uw terrasoverkapping zorgt voor meer leefruimte;
 • u zit altijd droog;
 • spiekozijnen, schuifsystemen en schuifdraaisystemen beschermen u tegen weer en wind;
 • standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas;
 • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
 • sfeervol te combineren met verlichting en verwarming;
 • deskundige plaatsing.

Meer informatie over een veranda of terrasoverkapping?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op, als u meer wilt weten over de unieke voordelen van een veranda van Select Windows Drachten. U kunt ook een vrijblijvende offerte op laten maken.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken; zelf of samen met onze adviseur. U kunt ons ook bellen of mailen voor een advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.